Vivitrust
Promotii

Pașii de urmat înainte de a cumpăra echipament de bucătărie pentru restaurant

Deținerea unui restaurant și cumpărarea de echipamente pentru restaurant este una dintre cele mai grele sarcini ale deschiderii unui restaurant. Dar este mult mai ușor atunci când ai echipamentul potrivit pentru bucătărie pentru restaurant. Din păcate, nu toate echipamentele de bucătărie din restaurant sunt la fel. Echipamentul eficient și de înaltă calitate pentru restaurante asigură performanțe mai bune și productivitate sporită în operațiuni. Deoarece achiziția necesită o investiție substanțială și necesită o investiție unică, ar trebui să fiți atenți când cumpărați. Așadar, înainte de a face achiziția finală, asigurați-vă că urmați acești 6 pași:

1.) Definiți-vă nevoile

Înainte de a cumpăra orice echipament de bucătărie horeca, trebuie mai întâi să definiți care sunt nevoile dvs. Ce fel de mâncare serviți? De ce tip de cuptoare și plite aveți nevoie? De ce tip de ustensile și vase de gătit aveți nevoie? Acordați-vă timp pentru a răspunde la aceste întrebări și la multe altele, astfel încât să puteți achiziționa tipurile potrivite de echipamente pentru bucătăria dvs. comercială. De asemenea, vă recomandăm să consultați un specialist în echipamente pentru restaurante, care vă poate ajuta să luați cele mai bune decizii pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Tipul de echipament pentru restaurant de care ai avea nevoie ar depinde foarte mult de conceptul restaurantului, tema și bucătăria pe care le-ai oferi. Cea mai importantă parte a achiziționării de echipamente pentru restaurant este să decideți ce echipament aveți nevoie în restaurantul dvs. Prin urmare, trebuie mai întâi să vă determinați meniul și apoi să analizați de ce ar fi necesare toate echipamentele de bucătărie pentru a-l pregăti.

2.) Faceți-vă cercetările

Este important să faceți cercetări înainte de a cumpăra orice tip de echipament de bucătărie pentru restaurant. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să obțineți cea mai bună valoare pentru banii dvs., dar vă va ajuta și să evitați greșelile costisitoare. Iată șase pași de urmat înainte de a face achiziția:

• Stabiliți-vă nevoile și cerințele. Ce fel de echipament de bucătărie aveți nevoie? Ce marime? Ce caracteristici?

• Comparați prețurile și caracteristicile de la diferite mărci și producători.

• Luați în considerare politica de garanție și returnare a vânzătorului pe care îl luați în considerare.

• Citiți recenzii de la alți clienți.

• Contactați producătorul sau vânzătorul pentru mai multe informații despre produsul care vă interesează.

• Pune întrebări! Nu vă fie teamă să cereți lămuriri despre ceva neclar.

3.) Luați în considerare bugetul dvs

Întrebați-vă cât sunteți dispus să cheltuiți și ce caracteristici sunt cele mai importante pentru dvs. De asemenea, este util să vă consultați cu furnizorii de echipamente de bucătărie pentru restaurante pentru a vedea ce tip de reduceri pot oferi. Uneori, puteți obține o ofertă mai bună dacă cumpărați mai multe articole deodată. Rețineți că nu aveți nevoie de cele mai scumpe echipamente de bucătărie pentru a conduce un restaurant de succes – pur și simplu alegeți articolele care se vor potrivi cel mai bine nevoilor dvs. În domeniul restaurantelor, folosirea echipamentelor comerciale de bucătărie poate părea o soluție rentabilă. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, valoarea echipamentului și performanța se deteriorează, ceea ce înseamnă că va trebui să răscumpărați echipamentul hotelului și vă va costa mai mult pe termen lung. Cel mai bine este să cumpărați echipamente noi care oferă o viață mai lungă în restaurantul dvs. și care nu necesită întreținerea regulată care vine cu echipamentul uzat. Cu toate acestea, este un lucru care ar trebui să fie luat în considerare cu gânduri reale, deoarece acest lucru poate fi văzut de dvs. și familia dvs. zilnic timp de câțiva ani pentru a reveni. Puteți lua în considerare cumpărarea folosită atunci când vi se pare mai practic.

4.) Obțineți mai multe oferte

Acesta este un pas important în procesul de cumpărare, deoarece vă va oferi o idee bună despre ce este disponibil pe piață și cât ar trebui să vă așteptați să plătiți. Primind oferte de la diferiți furnizori, veți putea compara prețurile și veți găsi cea mai bună ofertă. De asemenea, este o idee bună să cereți referințe de la clienții din trecut, astfel încât să vă puteți face o idee despre calitatea produselor și serviciilor furnizorului.

5.) Comparați garanțiile

Când comparați garanțiile, asigurați-vă că înțelegeți ce este și ce nu este acoperit. În cazul unei probleme, veți dori să fiți clar cum funcționează garanția, astfel încât să nu rămâneți cu un echipament stricat și cu o factură de reparație mare. va acoperi de obicei piesele și manopera, în timp ce o garanție limitată poate acoperi doar piese. De asemenea, este important să aflați cât durează garanția și dacă va trebui sau nu să plătiți transportul dacă ceva trebuie reparat sau înlocuit.

6.) Cumpărați echipamente comerciale potrivite pentru restaurantul dvs

Pentru a reduce costurile, avem tendința de a apela la echipamente rezidențiale. Acest tip de echipament nu este conceput pentru a face față gătitului și producției grele în restaurant. Evitați alternativele nepotrivite pentru restaurantul dvs. Echipamentele comerciale sunt, de asemenea, nu numai grele, dar sunt, de asemenea, concepute pentru a face față mai multor sarcini de gătit la un moment dat, pot fi curățate cu ușurință, sunt construite conform codurilor locale și sunt mult mai durabile. Achiziția vă va oferi liniște sufletească și mai puține bătăi de cap pe drum.

Pașii de urmat înainte de a cumpăra echipament de bucătărie pentru restaurant

Consultanta gratuita

Comentarii

Produse recomandate

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE | TERMENI SI CONDITII | CONTACT |ANPC

Pașii de urmat înainte de a cumpăra echipament de bucătărie pentru restaurant - VivitrustPașii de urmat înainte de a cumpăra echipament de bucătărie pentru restaurant - Vivitrust